Zasebnost

Vaša zasebnost na internetu je v našem podjetju pomembna. Ta pravilnik razkriva, kako obravnavamo osebne podatke, ki jih pridobimo. Osebni podatki so podatki, ki vas osebno identificirajo, to so vaše ime, naslov, e-poštni naslov ali telefonska številka, ki sicer niso javno dostopni.

Zbiranje in uporaba

A DESIGN, celivite poslovne rešitve, Dejan Pejkovič s.p., lastnik spletne strani www.zascitna-oprema.si je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani, in jih ne bo prodajal, delil ali dajal v najem v druge namene. A DESIGN drugim ne prodaja, deli ali daje v najem e-poštnih naslovov za namene marketinga tretjim osebam, vendar si pridržuje pravico do vključevanja oglasov tretjih oseb v e-pošto. Poleg tega se podane osebne podatke uporablja v namen odgovarjanja na vaše prošnje in poizvedovanja ter pravočasnega posredovanja informacij in posebnih ponudb. Prejemanje takšnih e-poštnih sporočil lahko izključite z zahtevo poslano na info@a-design.si.

Težave ali pritožbe

Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na info@a-design.si. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.